RecessionNu har det börjat märkas ordentligt... Krisen alltså... Christian Lacroix har ansökt om konkurs, Emma Hook ska sätta ner priset på sin kollektion till hösten och Veronique Branquinho stänger sitt 11-åriga modehus. Sorgligt men sant...

Jag skriver förresten min slutuppsats här i Paris om vad modehusen kan göra för att klara sig i krisen; kanske lägger upp en sammanfattning här, när (om ;)) den blir klar.

80'sHon kan verkligen se ut som en liten flicka den där Anna S. Här nästan som en mycket, mycket ung Madonna i Vogue UK. 80's, here we go again... Dessutom var det ju fantastikt mycket 80's på höst-catwalken, så ni kan se fram emot 80-tal ett bra tag framöver.

Natalia i Eurovision


Döm om min förvåning när jag, sent om sides, lyckades streama Eurovision semifinalen - Natalia Vodianova som programledare. Annorlunda att se henne prata och röra på sig... (ehh... låter som om jag inte trodde hon var människa...) Snygga kläder, såklart, men sedan är ju alltid programledarna för denna tillställning alltid så fantastiskt löjliga... Kan fortfarande inte fatta hur tre barn har kunnat ta sig ut ur den där kroppen.

Coco avant ChanelSåg Coco avant Chanel igår; Gabrielle "Coco" Chanel - vilken kvinna! För många är nog Chanel ett klasiskt märke för äldre kvinnor, men Coco Chanel var väldigt revolutionerande på sin tid och banade väg för kvinnornas liberalisering. Audrey gjorde det oväntat bra i rollen. En måste-se-film.

RSS 2.0