Om du råkar befinna dig i West Hollywood...

...så öppnar Chanel sin nya butik på Robertson Boulevard idag.

 

Inte nog med det, dessutom har de produkter som är specialdesignade för den butiken och bara kommer att finnas där och i begränsad upplaga.



Ja tack till väskan och alla nagellacken. Apropå gult lack, så ser det där ut att vara en riktigt snygg gul nyans. Alla lacken har perfekta färger för sommaren. Vill ha!

"Alla" har en Gerard Darel

På senast tiden verkar det som om Hollywood har fårr upp ögonen för Gerard Darel's väskor. De har varit offantligt populära i Frankrike ett bra tag, men de är fortfarande svåra att få tag på i USA (vilket säkert är därför kändisarna tycker om att springa runt med dem på armen). Det gick nästan inte att se en enda bild av Angelina Jolie i Cannes utan sin Gerard Darel. Det är framför allt de lite nyare färgglada väskorna som har fallit celebriteterna i smaken, men Gerard gör också kanonfina bruna skinnväskor också (några sorter finns att beställa här).


Modell i deras nya kampanj är Charlotte Gainsbourg (dotter till den franska sångaren/ikonen Serge Gainsbourg)

Vilken ska man välja?



Än en gång har Topshop "lånat lite inspiration" (men en väldig betoning på lite... Eh...) av ett catwalk-plagg. Denna gång är det Luellas blommiga klänning som har kopierats. Betydligt billigare än orginalet, 50 pund på topshop.com.

Skulle du kunna köpa Topshop-varianten?

Hollywood-trend; gula naglar

Hollywood har börjat rocka gula naglar. Färgen ser rätt neongul ut, men jag skulle nog hellre köra ett mer solgult lack.


Kate Bosworth i Harpers Bazaar (Australien)

Snyggt, snyggt, snyggt. I tidningen kan man bland annat läsa om hennes känslor för Hollywood och om pojkvännen. Men framför allt ska man tatta på bilderna.


Vilken SJP är snyggast?


På vilken premiär lyckades Sarah Jessica Parker bäst med sin outfit?

Och så här såg de andra donnorna ut



Kors i taket, Cynthia har inte en svart klänning på sig...

Från Catwalk till Röda Mattan

Hur mycket går det egentligen att skriva om en film innn den ens har haft premiär? Sarah Jessica Parker på New York premiären av Sex and the City-filmen igår kväll. Underbar Nina Ricci-klänning!

     

Mer Ellos...

    

Det finns mycket fint (och mycket billigt) på Ellos Outlet. Här var några av de grejerna jag fastnade för; en snyggful kjol, en puderrosa klänning och en mönstrad långklänningen. Jag insåg dock ganska snart att jag inte skulle passa i den puderrosa skapelsen och att jag redan hade många mönstrade kjolar, så det ble bara långklänningen (plus chinosen såklart) som fick klickas hem.

CFDA Awards

Den 2:a juni hålls CFDA Awards, det som brukar kallas "the Oscar of Fashion". Det är Counsil of Fashion Dasigners of America som varje år delar ut pris till den som har gjort mest för amerikanskt mode. Oscars of Fashion kanske är att ta i lite, men ändå... De nominerade i år är:

Womenswear Designer of the Year
Francisco Costa for Calvin Klein
Lazaro Hernandez & Jack McCollough for Proenza Schouler
Marc Jacobs for Marc Jacobs

Menswear Designer of the Year

Michael Bastian
Thom Browne
Tom Ford

Accessory Designer of the Year
Tory Burch
Marc Jacobs for Marc Jacobs
Michael Kors

Jag håller framför allt på Lazaro Hernandez & Jack McCollough for Proenza Schouler i damkategorin. I de andra kategorierna är det inte riktigt lika självklart för mig.

Intressant att nämna är också att vanligtvis brukar de nominerades "look" visas av flera modeller, men i år visas allt av Raquel Zimmermann, vare sig det var herrkläder eller damkläder... Snygga, snygga bilder.


Agyness, agyness, agyness...

Supermodell, sångerska, DJ, skådis... och skyltdocka. Agyness mamma har uttalat sig mycket stolt över att dottern har blivit odödlig. Det har till och med tillverkats några extra dockor som Agyness och hennes mamma ska få ha själva. Jag undrar vad man ska med några skyltdockor till (kanske perfekt när man ska prova flera outfits)...



Tycker ni att det är likt?

Om du vill göra en bra deal på chinos...

... och precis som jag inte redan köpt dig ett par, så kan jag tipsa om Ellos outlet. Chinosen kostar 75 kr (!) Så om du är utan ett av sommarens snyggaste plagg, är det bara att klicka hem. Billigare kommer man nog inte undan.

                             

Balmain-mania

Vare sig man tittar åt höger eller vänster i kändisland, ser man Balmain. På Carine Roitfeld (chefredaktör franska Vogue), hennes dotter Julia, Kate Hudson, Carine Rotfeld (ja, hon har alltså burit Balmain vid ett flertal tillfällen...), Eva Herzigova... Listan kan göras lång.


När man talar om fransar...

Ja, när man talar om fransar, kan man ju inte låta bli att kommentera klädvälen i Eurovision i lördags. Många fransar där; Sverige, Grekland, Ukraina och sedan den finaste av dem alla: Armenien (som jag naturligtvis inte hittade en enda bild på...)

            

H&M's höst

                                   

H&M's höst 2008. Ser väldigt bra ut, och som vanligt ser man lite "inspiration" från de stora modehusen...

Fransigt värre

Då är det bara att plocka fram allt fransigt man äger till hösten. Fransar syntes nämligen lite överallt på catwalken; inte bara på klänningar utan även på scarves, skärp och ytterplagg.

                


Patch-work

Pucci och Prada är bara två exemplel på modehus som hade finfina patch-work väskor i sin vår-/sommarkollektion. Om du precis som jag inte riktigt har de finansiella medlen för att köpa dessa läckerbitar, så har Asos en riktigt snygg väska, till bråkdelen av priset (ca 15 pund).

                      

Studentklänningar à la Lyx

Så otroligt många fina klänningar från röda mattan i Cannes. Här är två av mina (hundratusen...) favoriter, Natalie Portman i Givenchy (klänningen är ju så fantastisk att man börjar gråta) och Naomi Campbell (i vad vet jag faktiskt inte).

                              
Så här skulle man se ut om man tog studenten (var ju några år sedan nu) Snacka om student à la Lyx.

Agyness kickad?

Ryktena går och säger att Agyness inte längre får fronta Burberry, då hon är för känd. Ryktet säger också att hon ska bli ersatt utav Rosie Huntington-Whiteley. Kan inte vara lätt; ena dagen är man för okänd och nästa dag för känd...

                image203

Dior släpper mobiltelefon

Ja, nu vill inte Dior vara sämre an Prada och Dolce & Gabbana, och släpper därför också en mobiltelefon. Telefonen är framför allt riktad mot China och Ryssland (där man tydligen vill ha allt med lyxmärken...). Den kommer kosta från 3500 dollar och upp.

                   image202
Vad tror ni, kommer det bli lika viktigt att ha en lyxmobil som en lyxhandväska? Skulle ni kunna köpa en sådan dyr telefon?

Ska vi gå ner på stranden?

image201
Man ska inte underskatta Lindex (lätt hänt att jag gör det). Det här baddräkten är så otroligt snygg. Jag vill springa ner på en after beach i den tillsammans med jeansshortsen (också från Lindex, som jag nog skulle kapa lite, men bara ytterst lite) och favvosandalerna från Asos.

Jag bodde i mina korta, slitna jeansshorts förra sommaren, och de kommer nog att användas en del denna sommar också, men det är roligt att förnya sig lite. De lite längre jeansshortsen känns lite roligare sommaren 2008.

Bloggkoll

Vad roligt det är att ni är så många som läser min blogg, och ni blir bara fler och fler... :) Nu finns Fashiondarling på bloggkoll också, så att ni kan prenumerera på den om ni vill. Klicka bara på det blåa pluset här till höger i menyraden.

Ska samtidigt passa på att slänga in ett tips; Shopstyle.com. De har samlat ihop massor av nätshoper på ett ställe (Net à porter, Shopbob och Asos, bara för att nämna några).

                                                     image199

Chloë for Opening Ceremony, round 2

Chloë Sevigny ska göra en till kollektion for Opening Ceremony, men denna gång för herrar... fast inte bara herrar... Hon ska även göra precis samma plagg fast i mindre storlek också, så att tjejer kan ha dem. Hon säger att många av hennes tjejkompisar gillar passformen och snittet på herrkläder och därifrån kom idéen. Spännande!

                                      image198

Proenza Shouler Resort

Japp, den ena resortkollektionen efter den andra... Men nu är jag förvirrad; resortkollektionerna ska ju vara mer komersiella och mindre för press, men Proenzas resort är inte alls komersiell. De har till och med ändrat hela siluetten (jämför med höst/vinter kollektionen här) vilket inte brukar hända när det gäller mellankollektioner. Detta är dessutom bara deras andra resortkollektion. Vad har Jack McCollough och Lazaro Hernandez tänkt här?

      image197

Visst är vissa grejer lite coola, men knappast något folk kommer ha på sig...? Den första klänningen kan nog leta sig fram till röda mattan, men resten? Lite för mycket MC Hammer över det hela. Fashiondarling är lite besviken.

Calvin Klein Resort

image196
Inte en bikini så långt ögat kunde nå... Francisco Costa hade arbetat ortentligt med materialen. Enfärgat eller ormskinnsmönster var det som gällde. Väldigt minimalistiskt, väldigt beigt och svart, väldigt CK. Snyggt och elegant men lite tråkigt. I och med denn kollektion kan man ju också börja fråga sig vad resortkollektionerna egentligen ska vara. Denna kollektion hade kunnat smält in bland ready-to wear.kollektionerna utan problem. Ska resorterna bara vara ännu en kollektion eller ska de vara något annorlunda?

Miu Mius nya butik

Någon som vill shoppa?
                      image195

Miu Miu öppnade nyligen en ny butik i Beverly Hills. Jag skulle kunna spendera en hel dag därinne... Så fantastiskt...


Marc Jacobs som ni aldrig sett honom förut

       image194
Marc Jacobs som Andy Warhol och i tights och pumps... Tidningen Interview gör ett specialnummer om Warhol och då fick allas vår älskling Marc gestalta ikonen. Se alla bilderna här.

Sno Stilen av Charlize

            image193
Charlize Theron är vacker som en dag på bilden. Självklart vill vi sno stilen och se lika fantastiska ut själva! Klänningen till höger är från Asos.com och kan klickas hem för ca 500 kr.

Från poolkanten (Catwalken) till röda mattan

Ibland går det snabbt... Gwyneth Paltrow på röda mattan i Cannes i Chanelklänning från Chanel Resort 2009. Visningen var bara för ett par dagar sedan.

image192
Passformen på klänningen ser ut att vara sisådär. Vad tycker ni?

Karl Lagerfeld...

image191

Karl Lagerfelt till Vanity Fair om varför han blev vald till en av världens 100 mest inflytelserika människor...

Fashion is everywhere...

Mode finns överallt. Jag tror inte jag behöver säga så mycket mer...

       image189

Designern heter Yael Kristal och är från Israel.

Chanel i poolen

En smal, smal catwalk runt en poolen på Raleigh Hotel i Miami ( jag hade helt klart ramlat i), ett gäng synkroniserade simmare (hmm.. heter det så på svenska...) och Miami Vice-skor. Karl Lagerfeldt vet hur man gör för att skapa rubriker.

Kollektionen var sisådär, enligt min mening. Det var mycket svart och vitt (typiskt Chanel), en del pastell och lite blommigt. Mycket kändes lite "tacky" och tantigt, men nedan ser ni några av ljusglimtarna;

image188
Vad gillar ni pistol-klackarna? Lite coola, men jag skulle ha svårt att gå runt med pistoler på fötterna, skulle kännas som om man promotade vapen... Jag skulle hellre gå runt i de här coola klackarna


Önskeoutfit

               image185
                                             ♦Klänning Cavalli
                                             ♦Jeans, H&M
                                             ♦Väska, Mulberry Bayswater
                                             ♦Armband, Kenneth Jay Lane
                                             ♦Skor, Louboutin

Ja, önska kan man alltid! Allt från Net-à-porter (förutom H&M jeansen förstås). Jag älskar den kolabruna färgen som på väskan och skorna.

Hatt i sommar?

Hittade den här bilden på the Sartorialist; modellerna Milagros Schmoll och Irina Lazareanu . Irinas klänning är fantastisk. Båda har en Panamahatt. Jag tyckte det var riktigt coolt till klänningen. Vad tycker ni? Kommer ni ha på er hatt i sommar?

                                               image184

Naomi på catwalken för Chanel?

Ryktet säger att Naomi Campbell ska gå på Catwalken för Chanel's Cruise Collection. Tydligen har Karl flygit in modeller från hela världen. Är tanken att den här kollektion ska få like mycket uppmärksamhet som höst- och vårkollektionerna? Den som lever får se...

               image183
                                                                                                                    Bild: Chic Report

Oscar, han kan han!

"You always want to make something that women will instantly fall in love with,"

Detta sa Oscar de la Renta när han hälsade sina gäster välkomna till sin Resort 2009-visning. Jag har inget mer att säga än; ja Oscar, jag faller pladask!

           image182
Så Oscar, så kvinnligt, så vackert. Det är som om det var detta Galliano egentligen ville åstakomma med sin Cruise Collection för Dior, men inte nådde ända fram... (snarare inte ens halvvägs...)

Förhandstitt på Elizabeth and James

Hittade för några dagar sedan lite bilder från höstens kommande kollektion för Elizabeth and James. Märket är tvillingarna Olsens och döpt efter deras två andra syskon. Bilderna gör mig inte helt övertygad, men den grönrutiga kavajen skulle jag inte ha något emot.

        image181

Djävulen bär prada... på riktigt!

Tyra Banks senaste serie är en riktig version av Djävulen bär Prada. De tävlande ska arbeta som assistenter för Anne Slowey, Elles fashion News Director. Varje vecka sparkas en av de tävlande tills det bara finns en vinnare kvar. Den personen får ett jobb på Elle, en lägenhet på Manhattan och 100,000 dollar att använda på H&M. De första klippen har kommit ut på You Tube:





Vad tycker ni?

Istället för gladiatorsandalen

Om du redan har börjat tröttna på gladiatorsandalen är den här sötnosen ett alternativ. Lite "gladiatorig" men ändå inte. Jag älskar stenarna, de får skon att se så lyxig ut. Från Asos.com

    image180

Carrie and Mr Big hits NY

Fantastiska foton på Carrie och Mr Big i NY. Bilderna skall se ut som deras smekmånad, och alltså osa kärlek och sex. De är fotade av Annie Leibovitz och tanken var att visa New York på ett sådant romantiskt sätt såsom Paris alltid framställs i modetidningar.

   image179
                                                                                Klänning och handskar Lanvin, skor Louboutin

Klicka här för att se en film om fotograferingen och även för fler foton.

Nagellackstips

Ett litet nagellackstips så här på förmiddagen. Om nagellacket inte är helt purfärskt så skölj det under varmt vatten ett tag, då blir det mycket lättare att måla med. Om du sedan är som jag som målar naglarna och sedan sätter igång och gör saker med händerna på en gång, så är ett kanontips att  doppa fingrarna i ett  kallt vattenbad.  Nagellacket stelnar direkt. Det är fantastiskt!

                                  image177

Dior Cruise Collection 2009

            image174

För bara några timmar sedan på Gustavino's i New York höll Dior med John Galliano i spetsen sin Cruise Collection 2009. Mr Galliano hade lycka få dit en hel del celebreties; såsom Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Anna Wintour, Leighton Meester, Rachel Zoe, Tinsley Mortimer coh kvällens snyggaste Charlize Theron (se bild nedan).

Mycket transparent, mycket tyg, långa kjolar och klänningar, volanger, leopardmönstrat, blommor. Det var mest vida kjolar, men ett par snäva skapelser fanns också. Sammanfattningsvis; alltså en hel del som tangerar vårens och sommarens trender.

                                    image176

Sex and the City premiär i London!

              image173
Igår hände det! Igår var världspremiären av Sex and the City-filmen. I london!? Förklaringen till detta skall tydligen vara att de ville att filmen skulle kännas global, men visst är det ändå lite konstigt med tanke på att de fyra donnorna ÄR New York...

Sarah Jessica Parker (Carrie) dök upp i en grön Alexander McQueen-klänning (han är ju brittisk) och en helt galen hatt från Philip Treacy. Klänningen hade en fantastiskt söt modell, men färgen passade henne inte så bra. Hatten är ju tokrolig!

Cynthia Nixon (Miranda) kom i en lång, mycket avslöjande klänning från Calvin Klein. Riktigt snygg klänning, men hon såg inte riktigt ut att trivas i den själv och det måste man om man ska kunna komma iväg med den urringningen.

Kim Catrall (Samantha) hade på sig en Vivienne Westwood, som var riktigt snygg, men inte gjorde något för hennes figur.

Kristin Davis (Charlotte) var klädd i en röd vintage-blåsa. Söt, men kanske lite tråkig.

Vad tycker ni om deras outfits?


Vill ha, men vilket?

Så länge jag kan minnas har jag velat ha ett Hermès-armband. Det är ju en sådan här riktig klassiker, en investering (som Martina Bonnier skulle säga, och jag är inte sen att hålla med). Problemet är bara att jag inte kan bestämma mig för vilket jag vill ha. Smalt eller brett? Vilken färg? Ge mig gärna tips :)

            image172


Från Catwalk till Röda Mattan

Att jag inte alls föll för Miu Miu's höst/vinterkollektion kändes så sorgligt, i och med att jag absolut älskade vår/sommarkollektionen. Här har i alla fall skådisen Camilla Belle lyckats riktigt väl, med tanke på hur kollektionen såg ut. Vissa av plaggen går alltså kanske att ha på sig ändå...

              image168
Vad säger ni flipp eller flopp?

Kors i taket; Posh på Vogues toplista!

Då har det hänt som vi inte trodde skulle hända; Victoria Beckham är med på "Vogue's Best-Dressed list"... I och för sig är det en special edition och listan är dubbelt så lång som vanligt (20 istället för 10), men ändå...!

          image167


Ny webshop (för mig i alla fall...)

Betties galleria är en nyhet för mig, så jag tänkte tipsa om den för det kan ju vara fler som har missat den. Mycket billig webshop med en del godbitar vad gäller smycken. Priserna är redan inklusive frakt. Jag gillar de Nicole-inspirerande armbanden nedan. De kostar mellan 99 och 119 riksdaler.

             image166



Trend: Stora smycken

             image165

Fler och fler modehus kommer med egna smycken. Två av de senaste exemplena är Bottega Veneta och Burberry. Kolla in de gigantiska smyckena ovan så får du en hint om vad du ska satsa på till hösten. Jag gillar framför allt Prada, Philip Lim, Vera Wang och Lanvin. Dries van Notens armband runt halsen...? Nja, inte riktigt för mig.

Fashiondarling likes SJP

image164

Danielle Scutt designar för Topshop

Nästa gästdesiger för Topshop blir ingen minre än Danielle Scutt. Själv beskriver hon de kommande plaggen såhär:
"The collection focuses on classic, key denim features mixed with prints of iconically aggressive animals on effortless silhouettes,". Den ska finnas ut i butik i juni. Om vi i Sverige får se något av plaggen är oklart...

          image163

                  Från höst/vinder kollektionen 2008-2009. Klicka här för att se hela kollektionen

Världens mest inflytelserika

1 maj utsåg Time världens 100 mest inflytelserika personer. För oss modegalna kan meddelas att Karl Lagerfeld, Carine Roitfeld (Chefredaktör för Vogue, Frankrike)  och Takashi Murakami fanns med. Takashi är en väldigt känd japansk konstnär som jag mest känner till som "han som gick lös på Louis Vuittons klassiske monogram" (se bilden).

            image162

Sno Stilen

               image161
Ex-spicen såg väldig söt ut på lanseringen av sin nya barnbok. En fin rosa klänning, vita skor och en vit bolero/kofta.

Vouge UK's juninummer

              image160

Jag köpte precis majnumret av Vogue UK (med det fantastiska omslaget med Natalia Vodianova). Juninumret verkar också väldigt trevligt. Jag är inget stort fan av Agyness, men detta är en ganska söt bild av henne.

Röda mattan Costume Institute Gala

              image159

Det var som vi trodde... Alla var där... Fantastiska klänningar i överflöd...

♦Claudia Shiffer i Valentino, bredvid Valentino. Claudia ser ut att ha använt brun-utan-sol bara i ansiktet (eller så har hon kelats lite för mycket med the man himself...). I alla fall en helt underbar klänning.

♦Diane Kruger i Chanel. Kvällen snyggaste outfit. Färgen på klänningen till färgen på skorna, gorgeous!

♦Katie Holmes i Armani. Coolt med blåa skor till knallröd klänning. Det för tankarna till Superman. Plus till Katie som har anammat temat.

♦Thandie Newton verkar också ha kört lite på superhjälts-temat med en lång cape. Här ser vi dessutom lite spets.

♦Victoria Beckham i Armani. Mer spets...

♦Christina Ricci i en mycket underlig transperent skapelse från Givenchy, som ändå var lite kul och därför fick vara med i kollaget.

♦Blake Lively i en snyg, stilren men tråkig svart klänning. Snyggt med hanskarna. Jag är lite nyfiken på hur det hade sett ut med cerise-rosa handskar.

♦Stella McCartney och Kate Moss, båda i Stella-kreationer. Jag tycker att Kates klänning är riktigt snygg.

Vem tycker ni var snyggast på festen?

Vanessa Paradis för Miu Miu

Nu är det bekräftat; Vanessa Paradis är Miu Mius nya ansikte. Efter Linsey Lohan och Kirsten Dunst känns kanske Vanessa lite otippad; betydligt äldre. Beror det på det faktum att Miu Miu håller på och jobbar för att sluta ses som ett undermärke? Om de har en mer mogen framtoning kanske övergången går enklare? Time will tell...
       image158

Costume Institute Gala

Ikväll smäller det, då hålls Costume institute gala på Metropolitan Museum of Art. Detta brukar vara en av årets fester och i år firar man att "Superheroes: Fashion and Fantasy" har premiär 7 maj. Anna Wintour har bestämt gästlistan och Georgio Armani, Julia Roberts och George Clooney sitter i styrelsen. Ska bli riktigt spännande att få se röda mattan imorgon.

Kolla också in Style.com's  hyllning till superhjälten.

               image157

Sex and the city hos Oprah

Lite SATC-snack sitter aldrig fel en måndag osm denna. Hela gänget var på Oprah nyligen. Kolla in här.

       image156
SJP ser fantastisk ut som alltid. Underbar klänning!

Så fina, så fina

  image155
Tänk om man var en sådan tjej som kunde ha ett par strumpbyxor mer än en gång utan att ha sönder dem totalt... Nu kan ju jag inte ens titta på ett par utan att de får en maska, men för alla er andra; dessa är så snygga!

Söt, oskuldsfull med lite bar hud

           image154

Söt rosa klänning som inte är så oskuldsfull som man först tror... Hela sidan är genomskinlig spets. Kom ihåg att hålla ett öga på spets. Pradas fantastiska höstkollektion gick i princip helt i materialet.

 Fashiondarling loves skorna, men jag skulle som sagt hellre haft dem i exempelvis vitt.

Skön look by Din Sko

           image153
Fashiondarling likes Din Skos ethno-chic reklam, och då är det inte skorna som faller mig mest i smaken. Framför allt älskar jag looken till höger; kjolen, håret... Behöver jag säga mer? Jag vill ha en sådan kjol!

(Förresten verkar det som om någon, nämner inga namn, har fått dille på prickar och cirklar i sina inlägg...) :)

Nagerlacksåtervining

           image152

Inte riktigt lika miljövetet som det låter.. men ändå... Jag kommer att använda en hel del Depend numer 34 i sommar, precis som förra sommaren. Det är en neonrosa färg som lyser helt fantastiskt. Den klarar liksom av att vara färgklicken till en helt svart outfit, och det är minsann inte dåligt! :)

Test: Kate Moss parfym

                   image151
Fick hem Kate Moss parfym här för ett tag sedan. Jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla den. Visst, Kate är en cool tjej, men hon och jag känns så himla olika. Tro på min förvåning när jag verkligen tyckte om den! Blommig, men inte för mycket och det finns något slags djup i den som jag letar hos parfymer. Fashiondarling likes!

Fashionista

image150


Jag har tittat en del på Martina Bonniers bok, Fashionista, men ännuinte riktigt slagit till... Idag fick jag hem den på posten! Vet inte riktigt från vem... Ingen lapp eller avsändare i paketet... Well, det är väl bara att tacka och ta emot :) Jag gillar det lilla jag har hunnit bläddra i den, trots att jag inte riktigt har en lika klassisk stil som hon har. Jag håller ändå helt med om att mna ska inverstera i klassiker, och sedan kan man alltid "hotta upp" outfiten med något annat.





Gossip girl-inspelning i NY igår

             image148
Det verkade aningens för kyligt för Leighton Meester vid Gossip Girl -inspelningen i New York igår. Jag gillade kombineringen av färger och mönster i hennes outfit skarpt. Det är en skör tråd när man kombinerar flera olika mönster, men om man lyckas är det underbart snyggt.

Om jag skulle haka på trenden med fägade solisar, tror jag att jag skulle köra på rött. Det ser inte alldeles för lekstuga ut, rätt läckra faktiskt.

RSS 2.0