Till mig på Valentine's!?!Blåbärs-macaron i en låda specialdesignad med Swarovskikristaller. Kommer med tre olika kärleksmeddelanden från La Durée, Paris...  Ja, tack! Priset? Ingen aning, och vill nog inte veta heller...

Heta!Heta!!! Givenchy (bild från Jak & Jill)

En egendesignad klänning, kanske Michelle?
Michelle Obama bar ju Jason Wu på inaugural balen (vilket verkligen har fått honom att  öka i status, han hade tydligen rekordbesök på sin hemsida dagen efter), men hon hade en hel del designers att välja mellan. Här har vi några av förslagen, förstå vilket lyxproblem!!! Hmm... Vilken specialdesignad klänning ska jag ha på mig ikväll...?!

Back in business + Dior Haute CoutureYeah haaa... Back in business. Ny dator, samma tjej... Välkommen tillbaka till mig själv! Man kan ju nästan inte börja om bättre än med Diors haute couture-visning som var i Paris igår. Jag vet att de flesta av er säkert är mer inställda på de svenska ready-to-wear visningarna som gås nu, men ta er i alla fall en liten titt på modets ursprung. Haute couture, med klänningar som kan kosta som en Ferrari... Känns helt rätt i dagens ekonomi... (eller hur var det nu..?). I alla fall fantastiska klänningar av John Galliano, som verkligen visar vilket hantverk det ligger i klänningarna (säkert minst 300 timmar per klänning!). I don't know about you, men jag tycker Haute Couture verkligen är något som behöver finnas kvar!

Absent; pga inbrottJag har gatt och fatt inbrott och forlorat allt av varde i lagenheten (nastan)... Har bestallt en ny dator, men det tar sin tid. Jag kanner mig helt lost; ligger efter med skolarbeten, kan inte blogga, kollar ingen mail... Hoppas jag ar tillbaka snart, datorn borde komma i veckan...

Check these heels out
Hans namn började dyka upp lite här och där, så jag tyckte det var dags att kolla upp vem det egentligen var och vad han sysslade med. Snygga, snygga heels blev svaret. Han debuterade med damskor hösten 2006 och skapar skor för "modern, powerful women". Alejandro Ingelmo, lägg namnet på minnet!

RSS 2.0