Forgot something?!?

   

Igår visade Dior sin Couture-visning här i Paris. Istället för att hyra in sig i någon pampig byggnad (som modehuset brukar göra) visade Dior i sin flaggskeppsbutik på 30 avenue Montaigne. Sidney Toledano, VD på Dior sa att det inte hade någonting med krisen att göra utan man ville ta Dior tillbaka till sina rötter.

Visningen i sig handlade också mycket om Diors rötter; flertalet "New Look"-kjolar (Diors klassiska och banbrytande visning från 1947) och "bar jackets".

Så modernt men ändå så klassiskt Dior. Man kan ju nästan tro att modellerna flömt att ta på sig vissa klädesplagg. Jag älskar kontrasterna mellan de fantastiska haute couture-kläderna och underkläderna (och kolla dessutom in hur välgjorda underkläderna är!). Galliano är ett geni.

Dior Haute Couture that showed yesterday here in Paris; back to the Dior roots with an underwear-touch. Galliano is a genius.

Kommentarer
Postat av: saga

härligt, vet du om midje kjolarnas mode kommer att fortsätta? / saga

2009-07-08 @ 00:33:19
URL: http://sagalindqwist.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Fan så coolt!

2009-07-08 @ 10:29:46
URL: http://colorelle.se
Postat av: fashiondarling svarar

Saga; Ja, med t.ex. Albert Elbaz visandes en 40-tals inspirerad höst/vinter-visning för Lanvin, så kommer vi att få se mer av midjehöga kjolar./Sandra

2009-07-10 @ 16:09:20
URL: http://fashiondarling.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-20 @ 01:49:34
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0